Megvásárolható márkák

Radaway - Találja meg álmai zuhanykabinját

A Radaway zuhanyzókba öntötte mindazt, amit 2019-ban az emberiség a zuhanyzásról tud. Minden egyes vízcseppnek célja van. Minden négyzetcentiméternyi üveg gyémántként csillog. Minden kiegészítő innovatív.

Zuhanyzás A-tól Z-ig

A Radaway igazodik az Ön fürdőszobájához.
Akár felújít, akár építkezik, a Radaway 17 zuhanyzócsaláddal (és az összesen 650 modellel) szinte minden igényt, fürdőszobaméretet és büdzsét lefed.

Az utolsó cseppjéig 21. századi

A zuhanykabinok, zuhanyajtók és zuhanytálcák nemcsak gyönyörűek, de a legújabb fejlesztéseket és a legmodernebb alapanyagokat is tartalmazzák,
ezért az utolsó cseppig 21. századi fürdőszobai élményt kap minden egyes zuhanyzáskor.

Elismerés minden téren

  • A Radaway 2013 óta Lengyelország legnépszerűbb zuhanykabin gyártójának számít
  • 2014-ben megkapta a lengyel Forbes magazintól a Gyémánt díjat
    (a legdinamikusabban növekvő vállalatoknak ítélt díj).
  • 2017-ben további 6000m2-es gyártócsarnok átadása. Több mint 20 ország rendeléséhez igazodva.

M-Acryl - Kádak és masszázsrendszerek

Hosszú út vezetett idáig

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával. Ez idő alatt nem csak minőségi alapanyagból készült kádakat hoztunk létre, hanem a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét is. Családok, szomszédok, ismerősök ajánlanak minket egymásnak, nincs ennél jobb garancia!

Élményfürdő mindennap!

Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

A számos kiegészítővel még egyedibbé és kényelmesebbé teheti a fürdőkádját, ugyanis az előlappal, a fejpárnával, a kapaszkodóval, illetve a különböző csaptelepekkel kedvére formálhatja.

A masszázsrendszereinkkel átélhető az egész testet átható élmény, amelynek végén felfrissült izmokkal, kipihent testtel vághat neki a további teendőknek. A lélek megnyugvását a színterápia segíti, amivel fürdőzés közben kedve és hangulata szerint állíthatja be a harmonikus víz alatti fényeket.

 

H2O - Minőség, kiváló áron!

A H2O termékek népszerűségüket nem csak kedvező áruknak köszönhetik

Termékeinkben felfedezheti a jó minőséget, a tudatosan tervezett funkcionalitást és megtapasztalhatja a hosszú élettartamot is.

Kádjainkat, zuhanykabinjainkat igény esetén be is építjük, melyre megnövekedett garanciát biztosítunk.

Állunk rendelkezésükre országos lefedettségű szerviz szolgáltatásainkkal.